Υλικά

  • 1 κιλό ωμές γαρίδες (οποιουδήποτε μεγέθους, κατεψυγμένες ή αποψυγμένες)
  • 1/4- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή φρεσκοκομμένο σκόρδο

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε και καθαρίστε τις γαρίδες.
  2. Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε.
  3. Ρίξτε τις γαρίδες και το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 20-30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  4. Σερβίρετε και απολαύστε ζεστές.