Υλικά

  • 75 γρ. σπανάκι
  • 1 αυγό
  • 60 ml ασπράδι
  • Αλάτι και μπαχαρικά κατά βούληση
  • 60 γρ. τυρί κρέμα
  • 40 γρ. καπνιστό σολομό

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το σπανάκι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  2. Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Λαδώστε ελαφρά το αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τις κρέπες, ρίχνοντας το μείγμα με μία κουτάλα.
  4. Σερβίρετε με τυρί κρέμα και σολομό και απολαύστε.