Υλικά
- 700 γρ. θρυμματισμένες ντομάτες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. γλ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. ζάχαρη
- 1/2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα.
- Μαγειρέψτε μέχρι το σκόρδο να αρωματιστεί, περίπου για 2 λεπτά.
- Προσθέστε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το ιταλικό καρύκευμα.
- Σιγοβράστε μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου για 15- 20 λεπτά.
- Αποθηκεύστε σε βάζα αποστειρωμένα και αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.
- Αν ανοίξετε τη σάλτσα, τοποθετήστε στο ψυγείο.