Υλικά

  • 700 γρ. θρυμματισμένες ντομάτες
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. γλ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. 
  2. Μαγειρέψτε μέχρι το σκόρδο να αρωματιστεί, περίπου για 2 λεπτά.
  3. Προσθέστε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το ιταλικό καρύκευμα. 
  4. Σιγοβράστε μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου για 15- 20 λεπτά.
  5. Αποθηκεύστε σε βάζα αποστειρωμένα και αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.
  6. Αν ανοίξετε τη σάλτσα, τοποθετήστε στο ψυγείο.