Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού μπανάνα πολτοποιημένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 3 κ. σ. σταφίδες

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Ανακατέψτε τις μπανάνες και τη βρώμη σε ένα μπολ μέχρι να συνδυαστούν καλά.
  3. Προσθέστε τις σταφίδες και ανακατέψτε.
  4. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τη ζύμη στο προετοιμασμένο ταψί.
  5. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτυπήστε απαλά τη ζύμη για να σχηματίσετε ένα στρογγυλό μπισκότο.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι τα μπισκότα να αρχίσουν να ροδίζουν, περίπου για 15 λεπτά.
  7. Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε.