Υλικά

  • 1 μικρό καρπούζι
  • 3 κλωναράκια φρέσκου βασιλικού, χωρίς τα κοτσάνια τους
  • 240 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για τη γεύση

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα φύλλα βασιλικού από τα κλωνάρια.
  2. Κόψτε το καρπούζι και τη μοτσαρέλα σε κύβους και βάλτε τα σε οδοντογλυφίδες, τοποθετώντας πάνω από τη μοτσαρέλα ένα φύλλο βασιλικού.
  3. Τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.
  4. Περιχύστε τις οδοντογλυφίδες με ελαιόλαδο και ξύδι βαλσάμικο.
  5. Πασπαλίστε την κορυφή με αλάτι και μαύρο πιπέρι.