Υλικά
- 1 μικρό καρπούζι
- 3 κλωναράκια φρέσκου βασιλικού, χωρίς τα κοτσάνια τους
- 240 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για τη γεύση
Εκτέλεση
- Κόψτε τα φύλλα βασιλικού από τα κλωνάρια.
- Κόψτε το καρπούζι και τη μοτσαρέλα σε κύβους και βάλτε τα σε οδοντογλυφίδες, τοποθετώντας πάνω από τη μοτσαρέλα ένα φύλλο βασιλικού.
- Τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.
- Περιχύστε τις οδοντογλυφίδες με ελαιόλαδο και ξύδι βαλσάμικο.
- Πασπαλίστε την κορυφή με αλάτι και μαύρο πιπέρι.