Υλικά

  • 1/2 κιλό γαρίδες (16-20 περίπου), καθαρισμένες
  • 1/3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 1-1/2 κ. γλ. τριμμένο ξύσμα λάιμ
  • 1/3 φλ. τσαγιού χυμό λάιμ
  • 1 πιπεριά jalapeno, χωρίς τα σπόρια και ψιλοκομμένη
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • Φέτες λάιμ

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις φέτες λάιμ, σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά για να δημιουργήσετε τη μαρινάδα.
  2. Βάλτε τις γαρίδες στο μπολ, ανακατέψτε απαλά και αφήστε μέσα στη μαρινάδα για περίπου 15 λεπτά.
  3. Περάστε τις γαρίδες και τις φέτες λάιμ σε 4 σουβλάκια και ψήστε στο γκριλ, σε μέτρια φωτιά, για 2- 4 λεπτά ανά πλευρά.