Υλικά
- 600 γρ. κιμά
- 4 αυγά
- 5 κοτσανάκια μαϊντανό, ψιλοκομμένα
- 1 κ. γλ. μείγμα από αρωματικά μπαχαρικά
- 2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 κ. σ. φρυγανιά
- Αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά, τη φρυγανιά και τον ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
- Χωρίστε σε τέσσερα ίσα μέρη και πλάστε τα σε σχήμα μπιφτεκιού με «φωλιά» στο κέντρο.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σπάστε ένα αυγό σε κάθε φωλιά.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι ο κιμάς να αποκτήσει ένα καστανό χρώμα και το αυγό να ψηθεί καλά.
- Αν θέλετε, μπορείτε να τρίψετε λίγο κίτρινο τυρί σε κάθε φωλιά και να τις τοποθετήσετε ξανά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.