Υλικά
- 50 γρ. κουκουνάρι ή κάσιους
- Ένα μεγάλο μάτσο φύλλα βασιλικού
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 100 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καβουρδίστε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
- Ρίξτε τους σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ή χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο γουδοχέρι και γουδί και χτυπήστε τους σε μια ακατέργαστη σάλτσα.
- Διατηρείται για τρεις ημέρες στο ψυγείο.