Το μοναδικό Island στην αθηναϊκή ριβιέρα, επισκέφθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Giancarlo Giammetti στο πλαίσιο των διακοπών του με τον κορυφαίο σχεδιαστή Valentino. Στην παρέα τους ήταν και η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Anne Hathaway που μαζί με τον σύζυγό της Adam Shulman και τους Naty Abascal και Lukas Dvorak απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, με θέα την θάλασσα και τα αγκυροβολημένα στον κόλπο mega yachts.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος διατηρεί χρόνια μια δυνατή φιλία με τον Valentino και τον Giancarlo Giammetti.

Αν Χάθαγουεϊ

Το Island, γνωστό για την κομψότητα και την αριστοκρατική ατμόσφαιρά του, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτή την ξεχωριστή βραδιά δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που όπως είπαν όλοι θα τους μείνει αξέχαστο.

Η Anne Hathaway άλλωστε, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το υπέροχο φεγγάρι, δοκίμασε όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Νικόλαου Σκλήρα που τονίζουν μοναδικά τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά σε όλους.

Το Island για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την διαχρονικότητα και την ξεχωριστή θέση που κατέχει στην καρδιά των μεγαλύτερων star του πλανήτη που συνεχώς το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.