Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε και τη Θεσσαλονίκη, μετά τη sold out συναυλία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής! Σχεδόν 10.000 άτομα κατέκλυσαν τον χώρο που πραγματοποιούνται οι μουσικές εκδηλώσεις της ΔΕΘ καλύπτοντας κάθε σημείο και δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και μια υποδοχή χωρίς προηγούμενο.

Η Μαρίνα Σάττι βγήκε στη σκηνή λαμπερή όπως πάντα, προσφέροντας μια μουσική παράσταση που έκανε το κοινό να παραληρεί.

Μαρίνα Σάττι
© Mηνάς Τσίτσης

Στη σκηνή έβγαλε όλα της τα όπλα: τα worldwide loved τραγούδια της, την εκρηκτική μπάντα της, τους περίφημους χορευτές της, τα εντυπωσιακά visuals που συμπλήρωναν την ατμόσφαιρα και μια παραγωγή πολύ υψηλού επιπέδου.

Μαρίνα Σάττι
© Mηνάς Τσίτσης

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό της πόλης με άφθονη μουσική, θέαμα, χορό, αλήθεια και τόλμη. Με την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που της πρόσφερε το συναρπαστικό ταξίδι της Eurovision με το ΖARI της, η ανεπανάληπτη επιτυχία της P.O.P αστραφτερής συλλογής της που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στα charts, με τα τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ, της YENNA της, με τα παραδοσιακά τραγούδια που έχει διασκευάσει ευρηματικά, με τα απροσδόκητα αραβικά κομμάτια που ερμηνεύει από καρδιάς, με τις αγαπημένες της φίλες και ερμηνεύτριες δίπλα της που τη συνοδεύουν με τα εξαιρετικά φωνητικά τους.

Μαρίνα Σάττι
© Mηνάς Τσίτσης

Η βραδιά στην ΔΕΘ καταγράφεται στην ιστορία της διοργάνωσης ως η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα εκδήλωση που κατάφερε να συγκεντρώσει το πιο πολύχρωμο και δυναμικό κοινό της πόλης.

Μαρίνα Σάττι
© Mηνάς Τσίτσης

Συντελεστές:
Μαρίνα Σάττι
Έλενα Λεώνη: Τραγούδι
Ερασμία Μαρκίδη: Tραγούδι
Δημήτρης Μπρέντας: Πνευστά
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Αποστόλης Μπουρνιάς: Κρουστά