Η ELPEDISON έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας της στη διοργάνωση. Σε όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του περιπτέρου της ELPEDISON είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ενεργειακής εξοικονόμησης, τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τους μοχλούς βιώσιμης ανάπτυξης και τα ανταγωνιστικά προϊόντα της εταιρείας.

Η συνεισφορά της ELPEDISON στη βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής της κουλτούρας και φιλοσοφίας. Σε έναν έντονα μεταβαλλόμενο κόσμο ενέργειας, αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του μέλλοντος με σταθερό οδηγό τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και προχωρά με αποφασιστικότητα και ουσιαστικές πράξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Νewsbeast βρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας, όπου πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου. Tην κορδέλα έκοψαν οι κ.κ. Paolo Cuculi, Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Σπήλιος Λιβανός, Πρόεδρος Helleniq Energy και Ιωάννης Ζήσιμος, Αντιπρόεδρος ΔΣ Edison Hellas.

Προσφορές και εκπλήξεις

Αποκλειστικά για τους επισκέπτες της ΔΕΘ, υπήρξαν ειδικές προσφορές, δώρα και εκπλήξεις, ενώ παράλληλα έτρεξε ένας μεγάλος διαγωνισμός, με δώρο το ρεύμα για έναν ολόκληρο χρόνο σε 6 τυχερούς.

Στο περίπτερο της ELPEDISON τα βλέμματα τράβηξαν και δύο εφαρμογές με τις οποίες το κοινό μπορούσε να παίξει και να αλληλεπιδράσει. Στο digital activation «Wings of Change» ο επισκέπτης επέλεγε το είδος της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και την περιοχή στην οποία θα ήθελε να πραγματοποιηθεί. Η συμμετοχή αυτή του κοινού έχει έμπρακτο αποτέλεσμα καθώς τους επόμενους μήνες η ELPEDISON θα υλοποιήσει την δράση που θα έχει λάβει τις περισσότερες «ψήφους».

Στο digital activation «AI Sustainability Journey» ο επισκέπτης απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικές με τη βιωσιμότητα λαμβάνοντας ισάριθμα ενεργειακά tips. Στη συνέχεια με βάση τις απαντήσεις του επισκέπτη και με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, δημιουργούνταν τέσσερα ξεχωριστά εικαστικά έργα, από τα οποία ο επισκέπτης επέλεγε το αγαπημένο του για να αποτυπωθεί σε αναμνηστικό δώρο.