Εδώ και τρία χρόνια οι πρωτοποριακές προτάσεις διασκέδασης του Balux Cafe The Ηouse Project έχουν ανατρέψει τα δεδομένα και έχουν δημιουργήσει νέες συνήθειες!

Φέτος το Balux Café The House Project κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες του φετινού χειμώνα έχει προχωρήσει σε μείωση ως 30% σε όλες τις τιμές του καταλόγου του.

Τις Τετάρτες συνεχίζονται τα πιο… ψαγμένα live της Γλυφάδας στο χώρο του Balux Café The House Project. Ο Δεκέμβριος θα είναι γεμάτος ξεχωριστά ακούσματα σε μουσικές διαδρομές από γνωστούς καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει.

– 08/12 Οι REC, το συγκρότημα που έχει αγαπηθεί από τη νεολαία με την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Σε όνειρα Χαμένα», θα μας χαρίσουν μία βραδιά με δικές τους γνωστές επιτυχίες αλλά και επιτυχίες άλλων ελλήνων καλλιτεχνών.

– 15/12 Ο Κώστας Μαρτάκης και η… εξωτική Ελένη Φουρέϊρα σε μία βραδιά που θα ανεβάσει τους ρυθμούς στο κόκκινο!

– 22/12 ο Γιώργος Χρανιώτης σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, μας προτείνει κα μας ταξιδεύει στις δικές του μουσικές διαδρομές.

– 29/12 οι Matisse έρχονται στο Balux! Eίναι το συγκρότημα που συνδυάζει άριστα την Bρετανική glam pop των 90’s με την σκληρή Αμερικάνικη σκηνή. Έχοντας παίξει ζωντανά με τους Reamonn, τους Raining Pleasure και τους Closer, την τελευταία Τετάρτη της χρονιάς θα μας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά.

Ακόμη…

Το Balux Cafe The House Project εγκαινιάζει ένα νέο εκθεσιακό κομμάτι μέσα στο χώρο του. Ο χώρος αυτός θα διατίθεται δωρεάν σε νέους καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλουν τα έργα τους και σε εκθέσεις φωτογραφίας, μόδας, βιβλίου,vintage επίπλων – ρούχων- αντικείμενα, bazaars κ.α

Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ωρες 10:00 με 24:00 τα μοναδικά ποδήλατα Electra . Διαλέξτε ανάμεσα στα κλασσικά Ticino, τα παραδοσιακά Amsterdam, τα μοντέρνα Townie kai φυσικά τα Αμερικάνικου τύπου Cruiser!

Σας περιμένουμε από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 με 24:00.

Η έκθεση φιλοξενείται σε έναν καινούριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Balux Cafe House Project, ο οποίος είναι πρόθυμος να αγκαλιάσει κάθε “ψαγμένη” έκθεση που έχει σχέση με φωτογραφία, βιβλίο, vintage έπιπλα και ρούχα, αντικείμενα, διάφορα bazaar κ.τ.λ.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή για δηλώσεις συμμετοχής στο 210-8983577.