Το 4d Gate έρχεται στο Allou Fun Park πιο ανανεωμένο από ποτέ. Το παιχνίδι τεσσάρων διαστάσεων «ταξιδεύει» τους παίκτες σε μία εμπειρία άνευ προηγουμένου αφού ανανεώνεται με τρεις νέες 4d ταινίες.

Οι νέες ταινίες αναμένεται να καθηλώσουν τους παίκτες. Συνεπώς, αν ανήκετε στην κατηγορία των φανατικών, πάρτε μια γεύση του τι θα ζήσετε:

Στο «Skate Race» ο πρωταγωνιστής , πάνω σε turbo skateboards, αποφεύγει με τρελούς ελιγμούς τα τεράστια εμπόδια που ξεπετάγονται από παντού, ενώ στο «Cosmic Coaster» η αδρεναλίνη του παίκτη κορυφώνεται καθώς ταξιδεύει με το πιο ριψοκίνδυνο διαστημικό roller coaster.

Στο «Pirat Story» ο θεατής γίνεται πρωταγωνιστής μιας μάχης περατών χωρίς προηγούμενο, προσπαθώντας να σώσει τον πολύτιμο θησαυρό από τα χέρια των ληστών, ενώ στη παρέα των νέων 4D ταινιών παραμένει η αγαπημένη «Haunted House» για μια τρομακτική περιήγηση σε στοιχειωμένο σπίτι.

Τι είναι το 4D Gate:

Η μαγεία της «τέταρτης» διάστασης είναι ότι ο παίκτης βιώνει αυτό που βλέπει. Κάθεται σε μία από τις 48 αναπαυτικές ειδικές θέσεις που κινούνται μπρος-πίσω ή αριστερά-δεξιά, φοράει τα 3D γυαλιά και είναι έτοιμος να ζήσει τα πιο συναρπαστικά και σύγχρονα οπτικά ή ηχητικά εφέ σε μία εμπειρία… πολλαπλών διαστάσεων!