Η Subaru αποκάλυψε δύο νέα της μοντέλα, το Legacy και το Outback, τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους ταυτόχρονα στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Τα δύο νέα μοντέλα είναι εμφανώς ανανεωμένα, αφού έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά σώματα, έχουν ανασχεδιασμένη μάσκα και εμπρός προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό τους έχουν αναβαθμιστεί οι ταπετσαρίες, έχει τοποθετηθεί καλύτερο ηχοσύστημα, ωστόσο δεν προχώρησαν σε περισσότερες αλλαγές.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει φυσικά έναν νέο 2,5 λτ Boxer κινητήρα 173 ίππων και 236 Nm ροπή, μια αναβάθμιση 3 ίππων σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα της Subaru.

Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα 6 σχέσεων χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή το νέο Lineartronic CVT αυτόματο κιβώτιο. Αν για κάποιους οι 173 ίπποι δεν αρκούν, η ιαπωνική φίρμα φρόντισε να διαθέτει και έναν πιο ισχυρό κινητήρα, αυτόν των 3,6 λτ. boxer με απόδοση που φτάνει τους 256 ίππους.

Τέλος, τα δύο μοντέλα έχουν δεχθεί αλλαγές και στο σύστημα ανάρτησής τους, καθώς και στο σύστημα διεύθυνσης, που υπόσχονται για μια πιο βελτιωμένη και άνετη οδήγηση.

Το εμφανώς πιο ανανεωμένο από την προηγούμενη γενιά, Subaru Legacy.

Το νέο Subaru Outback.

Πηγή: autotriti.gr