Το αφεντικό της Renault δε δίστασε να δηλώσει ότι η Renault είναι έτοιμη να πάρει την καρό σημαία στο Grand Prix της χλιδής, δηλαδή του Μονακό.

Η γαλλική ομάδα με τους Νικ Χάιντφελντ και Βιτάλι Πετρόβ έχει συγκεντρώσει στους πρώτους πέντε αγώνες της χρονιάς 46 βαθμούς, με τους δυο τους πιλότους έχουν την 7η και 9η θέση στην κατάταξη των πιλότων.

Η χρονιά ξεκίνησε φανταστικά για τη Renault, με τον Ρώσο πιλότο της, Βιτάλι Πετρόβ, να παίρνει την 3η θέση στην Αυστραλία. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως και πλέον η 4η ομάδα στην κατάταξη των κατασκευαστών στοχεύει στην πρωτιά στο Μονακό.

«Ελπίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε. Αν το μονοθέσιο είναι καλό, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην κοιτάξουμε για την κορυφή. Θα δούμε», σχολίασε αρχικά ο Μπουγιέ, ο οποίος δεν παρέβλεψε να αναφερθεί στην κίνηση που δημιουργείται στους δρόμους του Μονακό.

«Νομίζω ότι ειδικά στο Μονακό θα έχει μεγάλη σημασία να τερματίσουμε στις μπροστινές θέσεις. Θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε την κίνηση, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το μονοθέσιό μας θα είναι γρήγορο εκεί».

Πηγή: auto24.gr