Υποστηρίζει πως είναι ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο κι αυτό διότι «κακομαθαίνει» το προσωπικό της με ρούχα σχεδιαστών, ακριβά δείπνα και αεροπορικά εισιτήρια «πρώτης θέσης».

Ο λόγος για τη 42χρονη σχεδιάστρια Abby Kheir, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Abyss by Abby. Είναι γνωστή για τη συλλογή της από τσάντες αξίας 500.000 δολαρίων αλλά και επειδή ντύνει celebrities του Χόλιγουντ όπως η Khloe Kardashian.

Η ίδια μίλησε στη Daily Mail Australia, όπου δήλωσε πως εκτιμά τις γυναίκες που δουλεύουν μαζί της και της αρέσει να τους κάνει ακριβά δώρα γιατί θέλει να νιώθουν ότι τις εκτιμούν.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το προσωπικό μου να είναι χαρούμενο στη δουλειά και να νιώθει ότι έχει αξία, ότι παίρνει μέρος στη διαδικασία και ότι το εκτιμούν», ανέφερε η Abby Kheir και συνέχισε: «Έχω εργαστεί στενά μαζί τους και σέβομαι και θαυμάζω κάθε έναν από τους εργαζόμενους».

Η 42χρονη δείχνει την εκτίμησή της στέλνοντας τους εργαζόμενους για ημέρες σε σπα, βγάζοντάς τους έξω για ακριβά δείπνα και αγοράζοντάς τους ακριβές τσάντες και παπούτσια.

«Έκανα ένα πάρτι για τα γενέθλια της προσωπικής μου βοηθού στο Λος Άντζελες ενώ βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι. Μου είπε ότι κανείς δεν είχε γιορτάσει ποτέ τα γενέθλιά της και ήθελα να αισθανθεί ξεχωριστή», σημείωσε.

«Της έκανα δώρο και την πρώτη της τσάντα από γνωστό σχεδιαστή, καθώς και παπούτσια, αλλά και ταξίδια στις ΗΠΑ. Όσο θα εργάζεται για εμένα, σκοπεύω να επανορθώσω για όλα τα γενέθλια που έχει χάσει»
Η ίδια δηλώνει ότι λατρεύει να βλέπει τους ανθρώπους της χαρούμενους κι αυτό διότι το να πηγαίνει στη δουλειά γίνεται πιο όμορφο. «Όταν οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι, είναι πιο δημιουργικοί, πιο συγκεντρωμένοι, πιο καινοτόμοι», υπογραμμίζει.

Is this the world's best boss ever?!! 😍

Posted by Daily Mail on Thursday, February 4, 2021