Τον γύρο του κόσμου κάνει η κατάρρευση ενός Αμερικανού όταν τον πέταξαν έξω από πτήση. Ο επιβάτης κάνει σαν μικρό παιδί, μυξοκλαίγοντας με λυγμούς ενώ απευθύνεται στους συνταξιδιώτες του φωνάζοντας: «Αγαπώ τον καθένα από εσάς αλλά αυτό μας κάνουν!»

Ανάμεσα στα κλάματα και τις φωνές, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, έλεγε: «Με πέταξαν από την πτήση, με αποκάλεσαν “τρομοκράτη” και θέλουν να ελέγξουν τη ζωή μου».

Μια γυναίκα με κόκκινο παλτό τον παρακαλεί να ηρεμήσει προσθέτοντας «με πέταξαν κι εμένα έξω από [μια πτήση της] Delta νωρίτερα».

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο είπε ότι ο άνδρας έδειχνε να έχει καταρρεύσει σαν παιδί επειδή του είπαν να φορέσει μάσκα. Στη διάρκεια του ξεσπάσματός του φορούσε τη μάσκα στο πιγούνι του.

Και ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο άνδρας ξέσπασε επειδή του είπαν για τη μάσκα, πολλοί υπέθεσαν ότι η αντίδραση του συνδεόταν με την πιθανή απόρριψή του από τη πτήση συνδεόταν με τη λίστα ανεπιθύμητων στις πτήσεις, μια τιμωρία που επιβλήθηκε στους διαδηλωτές που προξένησαν τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Η γυναίκα που έβγαλε το βίντεο είπε ότι δεν γνώριζε ακριβώς την αιτία που τον άφησαν εκτός πτήσης αλλά το περιστατικό συνέβη στη Σάρλοτ και όχι στην Ουάσινγκτον, κάτι που επιβεβαίωσε και μια πηγή από το αεροδρόμιο υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σάρλοτ-Ντάγκλας στη Βόρεια Καρολίνα.

 

@heartlessbeechHomeboy had a full toddler level meltdown bc he was told to wear a mask ?#fyp♬ original sound – Tania DC