Μακροχρόνια σχέση με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Χέρμαν Κέιν υποστηρίζει ότι είχε η επιχειρηματίας Τζίντζερ Γουάιτ από την Ατλάντα.

Σύμφωνα με την Γουάιτ η σχέση της με τον 65χρονο Κέιν διήρκεσε 13 χρόνια και έληξε πριν από οχτώ μήνες, ενώ αυτός προετοίμαζε την εκστρατεία του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική προεδρία, μετέδωσε το CNN.

Ο Κέιν αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τέσσερις άλλες γυναίκες, αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Ήταν πολύ απλό. Δεν ήταν περίπλοκο. Γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος και γνώριζα επίσης ότι είχα εμπλακεί σε μία πολύ ανάρμοστη κατάσταση, σχέση» είπε η Γουάιτ σε τηλεοπτικό σταθμό της Ατλάντα.

«Είναι κάποια που γνωρίζω, που είναι γνωστή μου και νόμιζα ότι ήταν φίλη μου. Δεν είχα σχέση» υποστηρίζει ο Κέιν, ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην πιθανότητα να εγκαταλείψει την κούρσα διεκδίκησης του χρίσματος.

Η Γουάιτ υποστηρίζει ότι η σχέση τους, η οποία δεν ήταν σταθερή, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και ότι ταξίδευαν σε διαφορετικά μέρη για τις μυστικές τους συναντήσεις.

Ο υπεύθυνος στρατηγικής των Ρεπουμπλικανών Εν Ρόλινς είπε ότι η τελευταία κατηγορία μπορεί να αποβεί μοιραία για τις προεδρικές φιλοδοξίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Godfather’s Pizza.

Μάλιστα η Γουάιτ παρουσίασε λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων που δείχνουν κλήσεις προς έναν αριθμό ο οποίος κατά την ίδια είναι εκείνος του προσωπικού κινητού του Κέιν. Ενας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού κάλεσε τον συγκεκριμένο αριθμό και όπως είπε απάντησε ο Κέιν.