Σε σχεδόν 100 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε μια διεμφυλική που έγινε γνωστή ως η τρανς δολοφόνος με το «παιδικό πρόσωπο», καθώς κρίθηκε ένοχη για τον διαμελισμό του σπιτονοικοκύρη της και για τον αποκεφαλισμό του εραστή της.

«Η 28χρονη Alex Ray Scott από τις ΗΠΑ άλλαξε ταυτότητα στη φυλακή και πραγματοποίησε τις δολοφονίες το χρονικό διάστημα που ήταν άντρας», έγραψε η New York Post.

Το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το 2020, όταν στις 27 Ιανουαρίου δολοφόνησε τον 64χρονο Kenneth Savinski. Η Alex ως άντρας είχε γνωρίσει το θύμα σε εφαρμογή γνωριμιών για γκέι και επισκέφθηκε το διαμέρισμα που διατηρούσε στη Νέα Υόρκη.

Μετά το σεξ αποκεφάλισε τον Savinski χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο και ένα διακοσμητικό πιάτο. Στη συνέχεια έκλεψε τις πιστωτικές του κάρτες και εξαφανίστηκε, μέχρι που η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη της και τη συνέλαβε.

Τότε, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ομολόγησε μια ξεχωριστή δολοφονία και αφορούσε τον Robin Skocdopole από την Οκλαχόμα, που ήταν αγνοούμενος από το 2019. Η 28χρονη είπε ότι τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο, επειδή του χρωστούσε ενοίκια και υπέδειξε σε πράκτορες του FBI το σημείο που ξεφορτώθηκε τα λείψανα, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν μόνο το κεφάλι.

Έκτοτε, έγιναν δύο διαφορετικές δίκες. Η πρώτη ήταν για τον σπιτονοικοκύρη, με την Alex να καταδικάζεται σε 45 χρόνια κάθειρξης. Πριν από λίγες μέρες έγινε η δεύτερη, για τον φόνο του Savinski, όπου και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.