Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 97η τελετή των βραβείων Όσκαρ έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες και η υποψήφια για το αγαλματίδιο Demi Moore τελικά μπορεί να έχασε τη διάκριση, αλλά κέρδισε τα βλέμματα.
Η ηθοποιός, που ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία «The Substance», επέλεξε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μία εκθαμβωτική δημιουργία custom Armani Privé, ενώ τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Έλληνας hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος που κάνει τεράστια καριέρα στο Hollywood και χτενίζει τις μεγαλύτερες celebrities και A-listers στις ΗΠΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φαίνεται να χτενίζει την ηθοποιό πριν από την εκδήλωση. Επέλεξε να αφήσει τα μακριά μαλλιά της λυτά, φτιάχνοντας ανάλαφρους κυματισμούς που δημιουργούσαν μια αιθέρια αίσθηση στο χτένισμα χωρίς τίποτα το επιτηδευμένο, το αυστηρό ή το στημένο.
Γενικά ο Έλληνας hair stylist αγαπά τα μαλλιά με φυσικό αποτέλεσμα και σχεδόν όλα του τα κουρέματα και τα χτενίσματα είναι ανάλαφρα και κολακευτικά για τα πρόσωπα των γυναικών που αναλαβάνει. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, με την Demi Moore να εμφανίζεται στο red carpet με τα μακριά μαύρα μαλλιά της χτενισμένα με χωρίστρα στη μέση που κατέληγαν σε χαλαρούς κυματισμούς στις άκρες.
Ο Δημήτρης Γιαννέτος χρησιμοποίησε για τα μαλλιά της προϊόντα Moroccanoil, και πιο συγκεκριμένα το Moroccanoil Boost Spray και Moroccanoil Perfect Defense Heat Protectant, ενώ όσον αφορά τα εργαλεία θερμότητας, το σεσουάρ και η πρέσα ήταν και τα δύο από την εταιρεία Dyson.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «H Demi φορούσε μια δημιουργία Armani Privé και γι’ αυτό ήθελα τα μαλλιά της να είναι την ίδια στιγμή glamorous και δυναμικά, ακριβώς σαν το χαρακτήρα της. Η αναφορά μου για αυτό το χτένισμα ήταν η εμβληματική φωτογράφισή της στις αρχές του 2000 για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue από τον Μario Testino».
Θυμίζουμε ότι ο Γιαννέτος είχε αναλάβει το χτένισμα της ηθοποιού και για την εμφάνισή της στα πρόσφατα Critics Choice Awards, όπου τότε είχε επιλέξει να της κάνει ένα κομψό σινιόν, το οποίο ίσως να ήταν και πιο… γουρλίδικο, αφού σε εκείνη τη βράβευση η Demi Moore κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού.