H πιο πλούσια τραγουδίστρια στον πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι η Taylor Swift και εκτός από πολύ επιτυχημένη επαγγελματικά είναι και πολύ ερωτευμένη με τον παίκτη του φούτμπολ Travis Kelce.

Πριν λίγο καιρό, η Taylor Swift βρέθηκε στο Arrowhead Stadium, για να παρακολουθήσει τον αγώνα που έπαιζε ο αγαπημένος της Travis Kelce φορώντας στο πρόσωπό της φακίδες από γκλίτερ και αυτό ήταν αρκετό ώστε το συγκεκριμένο make up look να γίνει αστραπιαία τεράστια τάση στο μακιγιάζ.

Φυσικά και όλοι αναζητούσαν πού θα βρουν τις συγκεκριμένες φακίδες από γκλίτερ και κάπως έτσι, το μικρό brand Fazit είδε τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες, με μία από τις δυο ιδιοκτήτριες της εταιρίας να ανεβάζει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο ξεσπούσε σε κλάματα χαράς καθώς οι παραγγελίες που λάμβανε ήταν ατελείωτες. Στο επίσημο site τoυ brand υπάρχουν πολλά είδη από φακίδες σε διαφορετικές αποχρώσεις (χρυσές, ασημί, κόκκινες, μπλε και μωβ) για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Makeup Patches €14,95 EUR
@elfyeah

are those THE @Fazit glitter freckles?? 🤩 game recognize game 😏 with these female-founded viral freckles that put the cherry on top of a full e.l.f. glitter glam look 🤌💋 #elfcosmetics #eyeslipsface #fazitbeauty #fazitglitterpatches #glitterfreckles #glittermakeup

♬ Trendsetter – Connor Price & Haviah Mighty
@jordynsleek

Taylor wore @Fazit glitter freckles so we’re wearing glitter freckles💜🫶🏻✨ #erastour #glitterfreckles #fazitbeauty

♬ why does this have so many videos – cara (taylors version) ⸆⸉
@aliettbutts

POV youre a small business female founder and @Taylor Swift is wearing your brand @Fazit glitter freckles Im DYING #fazit #fazitbeauty #founder #taylorswift #chiefs #traviskelce

♬ original sound – Aliett