Η trendsetter Hailey Bieber μπορεί να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών «Rhode» που είναι εμπνευσμένη από το δεύτερο όνομά της, ωστόσο πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση προϊόντων περιποίησης που λειτουργούν είτε για το πρόσωπο είτε για το σώμα της.

Όσον αφορά τα προϊόντα μαυρίσματος, η σύζυγος του Justin Bieber αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί ένα gel για πολύ έντονο μαύρισμα με ελληνική υπογραφή, το οποίο χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φυσικών ελαίων στη σύνθεσή του ενισχύει το μαύρισμα, ενώ έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι.

Πρόκειται για το Carroten gel, ένα προϊόν που αποτελεί σήμα κατατεθέν του τροπικού μαυρίσματος και στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως το προϊόν που χαρίζει το σοκολατένιο χρώμα που τόσο ονειρεύεστε. Το Carroten Intensive Tanning Gel εξασφαλίζει άμεσο, βαθύ και έντονο μαύρισμα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τη από το ξεφλούδισμα, με τον συνδυασμό αντιοξειδωτικών βιταμινών Α & Ε.

Καθώς δεν περιέχει καθόλου δείκτη αντιηλιακής προστασίας, η Hailey Bieber αποκάλυψε στο μήνυμά της προς μια fan page της Carroten, που τη ρώτησε αν πράγματι χρησιμοποιεί αυτό το tanning gel, πως το αναμιγνύει με το αντηλιακό της, ώστε να προστατεύεται και από την υπεριώδη ακτινοβολία, ένα tip το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς, αν και εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλά από ήλιο και συνήθως πρώτα βάζουμε το αντηλιακό μας και μετά το tanning gel.