Εκεί που νόμιζες ότι βρήκες τον άντρα των ονείρων σου, ξαφνικά αυτός εξαφανίστηκε! Υπάρχουν μερικά μυστικά για να τον κάνουν να μην ξεκολλήσει από πάνω σου.

-Περιόρισε τον χρόνο που μιλάτε στο τηλέφωνο. Μην μιλάτε μια ώρα την ημέρα γιατί στο τέλος θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλον.

-Κάνε την μυστήρια. Εάν είστε στο στάδιο των ραντεβού ακόμη και δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ σας, τότε πείτε του «έχω σχέδια», εάν σας ζητήσει να βγείτε. Είναι πολύ καλύτερο από το «έχω κανονίσει με τις φίλες μου», καθώς θα του εξάψει την περιέργεια.

– Μην είστε συνεχώς stand-by. Εάν σας παίρνει τηλέφωνο πάντα τελευταία στιγμή, τότε δείξτε του ότι δεν είστε διαθέσιμη να βγαίνετε όταν το θυμάται αυτός.

– Μην του πείτε ότι ακυρώσατε κάτι για να είστε μαζί του. Το πιο σωστό, βέβαια, είναι να μην αλλάζετε τα πλάνα σας γι’ αυτόν. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε μην του πείτε ότι προτιμήσατε αυτόν από τις φίλες σας.

– Προσπαθήστε να μην τον πιέζεται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Είναι λογικό ότι θέλετε κάτι τέτοιο, αλλά δώστε του χρόνο.

Μπορεί να θες είσαι μαζί του όλη τη μέρα, αλλά δεν είναι ανάγκη να το δείχνεις κιόλας. Κάνε την άνετη.