Μπορεί να είναι άγνωστη η εικονιζόμενη Connie Inglis από τη Βρετανία αλλά η αριστερή εικόνα της είναι πολύ γνωστή: είναι η εικόνα του ανθρώπου που βασανίζεται από διαταραχή πρόσληψη τροφής.

Η δεξιά τώρα, είναι η εικόνα του ανθρώπου που τα κατάφερε και ξαναπήρε τη ζωή του στα χέρια του. Αυτό το δυνατό μήνυμα, πως μπορεί κάποιος να αφήσει πίσω του μια τέτοια διαταραχή και να αγαπήσει τον εαυτό του ως έχει, είναι αυτό που θέλει να στείλει με τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Inglis χρησιμοποιεί τη σελίδα της σαν εργαλείο που τη βοηθά να αναρρώσει από την ψυχογενή ανορεξία.

Όπως γράφει η Daily Mail, δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία της από ακριβώς έναν χρόνο πριν για να δείξει όχι πόσο δρόμο έχει διανύσει από τότε που διακινδύνευε τη ζωή της παλεύοντας με τη διατροφική διαταραχή αλλά πως είναι εφικτό να γλιτώσει κάποιος και να ξαναβρεί την ευτυχία.

«Δεν θέλω το μήνυμα αυτού του ποστ να είναι πόσο αδύνατη ήμουν και πόσο καλά τα έχω καταφέρει» έγραψε στους 22.000 followers. «Αλλά να σας δείξω πως όσο χαμένος κι αν είσαι, είναι πιθανό να γλιτώσεις. Είναι δυνατό να ξαναβρείς την ευτυχία».

«Δεύτερον, δεν χρειάζεται να έχει κάποιο μέγεθος, χρώμα ή φύλο για να έχει σημασία ο αγώνας σου. Πάντα αξίζεις να λάβεις βοήθεια αν αγωνίζεσαι!»

«Ήμουν τόσο άρρωστη που έκανα τα πάντα για να μην κάνω τίποτα. Είχα παραιτηθεί. Η διαταραχή μου με είχε καταλάβει και ήθελα να πεθάνω. Μου έβαλαν σωληνάκι. Έβλεπα τη ζυγαριά να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τους μισούσα όλους όσοι με έβαζαν σε εκείνη τη διαδικασία. Μου έδιναν φάρμακα για να μην βλάψω τον εαυτό μου ή κάποιον άλλο. Αυτή η εποχή, πριν από έναν χρόνο, ήταν χάλια» περιγράφει.

Η Inglis λέει πως κατάφερε να παλέψει επειδή είχε γύρω της τους ανθρώπους που αγαπούσε. «Οι καλύτεροι φίλοι μου και το αγόρι μου έρχονταν να με δούνε και οι γονείς μου ήταν εκεί κάθε μέρα» λέει. «Ήταν εκεί για να μου θυμίζουν να προσπαθώ. Και το έκανα. Ρώτησα τον φίλο μου αν ήταν εντάξει να τρώω και μου είπε πως θα έπρεπε. Κι έτσι το πάλεψα!»

«Ήμουν έτσι για δέκα χρόνια πριν σωθώ. Αλλά θέλω να ξέρετε πως είναι εφικτό! Δεν εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματά μου. Ακόμα με περιτριγυρίζουν σκέψεις. Αλλά είμαι τώρα αρκετά δυνατή για να αντισταθώ. Συνεχίστε! Μπορείτε να περάσετε αυτή την κόλαση κι εγώ θα είμαι μαζί σας σε κάθε βήμα! Μπορούμε να το κάνουμε μαζί!» έγραψε.

lfjshf2 lfjshf3 lfjshf4 lfjshf5 lfjshf1 lfjshf6