«Θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί» γράφει σε ανάρτησή της η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, που πέθανε στα 39 της χρόνια, μετά από βακτηριακή λοίμωξη, η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Ντεμη

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη και η Ντέμη Γεωργίου επρόκειτο να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι δυο τους έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η γνωστή σεφ.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη. «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», γράφει σε story της.

«Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία»

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στην Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε η σύντροφος της Ντέμης σε ανάρτησή της την Τρίτη.