Μπορεί οι Κυκλάδες να είναι φημισμένες και να τις ξέρει όλος ο κόσμος, ακόμα και αν δεν έχει επισκεφτεί κάποιο από τα νησιά, όμως, υπάρχει ένα μέρος που λίγοι το γνωρίζουν.

Ένα μέρος που αφήνει στους πάντες τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη, κιόλας, επαφή. Και αυτό, δεν είναι άλλο από την Πολύαιγο.

Πολύαιγος

Απίθανα νερά που όμοιά τους μόνο σε εξωτικούς προορισμούς συναντά κανείς, αποτυπώνονται για πάντα στη φωτογραφική μνήμη του μυαλού. Βρίσκεται μεταξύ της Μήλου και τις Κιμώλου, σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη, ενώ κατά τα αρχαία χρόνια αποτέλεσε μήλο της έριδος ανάμεσα στα δύο νησιά για το πού ανήκει.

Πολύαιγος

Στην Πολύαιγο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το μπλε της θάλασσας, σε όλες τις αποχρώσεις και εκφάνσεις του, καθιστώντας το μέρος ως μία από τις πιο ονειρικές γωνιές των Κυκλάδων, και όχι μόνο.

Πολύαιγος

Παράξενοι σχηματισμοί βράχων που έχουν σμιλευτεί με την πάροδο του χρόνου μέσα στη θάλασσα, εντυπωσιακές σπηλιές για εξερεύνηση, μαγικά γαλαζοπράσινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, που τις περισσότερες φορές μοιάζουν με ψεύτικα, και ηφαιστειογενείς λόφοι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φυσικό σκηνικό που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλα σημεία της χώρας.

Πολύαιγος

Οι ανέγγιχτες από τον μαζικό τουρισμό ακτές του νησιού αποτελούν δέλεαρ για τους επισκέπτες του, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι Κάτω Μυρσίνη, Πάνω Μυρσίνη, Γαλάζια Νερά, Άμμουρα, Παναγιά, Χοχλακιά κ.α.