Θέμα ωρών είναι η τυπική επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να λειτουργεί ήδη σαν να έχει αναλάβει τη δουλειά.

Άλλωστε, οι κινήσεις του έχουν τόσο τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου όσο και του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ, με τον οποίο υπάρχει ανοικτός δίαυλος. Ο Νταμίζας ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να τον στηρίξει με πράξεις και βασικές προϋποθέσεις αποτελούν η συνέπεια στις πληρωμές και η επιστροφή της αξιοπιστίας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον Χρήστο Δώνη για να λήξει το θέμα της παραμονής του, ενώ θα τα πει και με τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος φέρεται να έχει μια δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Επίσης αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το οποίο, ωστόσο, δύσκολα θα αλλάξει κάτι όσον αφορά την απόφαση του Εβρίτη τεχνικού, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με τον Γιώργο Δώνη, που αποτελεί το Νο1 φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Νταμπίζας δεν θα είναι αυτός που θα ενημερώσει τους παίκτες για τα οικονομικά θέματα, καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη (17/05).

«Κρούση από ΑΕΚ για Ουζουνίδη»

Πάντως, όσον αφορά τον Ουζουνίδη, έχει εδώ και καιρό αναπτυχθεί φημολογία ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όπως και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ωστόσο, από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία κρούση σε άλλον προπονητή, καθώς προτεραιότητα αποτελεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει «παίξει» και για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με προ ημερών δημοσίευμα της «Sportime», η ομάδα της Ριζούπολης είχε πλησιάσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Γιώργο Καραγκούνη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα έκανε κρούση και στον Ουζουνίδη.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέρεται να του κατέθεσε μια δελεαστική πρόταση, ωστόσο στην επαφή που υπήρξε με τον μάνατζερ του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού», Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, έγινε κατανοητό ότι η πρόταση ήρθε σε λάθος… timing, καθώς εκείνος έχει ανάγκη από ξεκούραση, πριν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.