Στην τελική ευθεία για τις πρώτες του μεταγραφές έχει μπει ο Ολυμπιακός, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν στην επίτευξη οριστικού deal με τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, που ανήκει στην Βιγιαρεάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οι Ισπανοί αποκάλυψαν το βράδυ του Σαββάτου (08/07) πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Την περσινή σεζόν, που έπαιξε ως δανεικός στην Λεβάντε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ο Ιμπόρα μέτρησε 43 συμμετοχές και σκόραρε δύο γκολ σε περισσότερα από 3 χιλ. λεπτά.

Πέρα από τον Ισπανό αμυντικό μέσο φαίνεται πως στην ομάδα του Πειραιά καταλήγει και ο Κίνι, ο οποίος ήταν μία περίπτωση που είχαν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι». Ο 33χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Γρανάδα και είναι μία… ανάσα από το να κλείσει στον Ολυμπιακό. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές, δίνοντας και μία ασίστ, σε 1.885 αγωνιστικά λεπτά.

Συνεχίζει να βρίσκεται στο «κάδρο» ο Μάρκος Αντρέ

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται και η περίπτωση του Μάρκος Αντρέ, η οποία είναι απ’ αυτές που έχουν ξεχωρίσει Κορδόν και Μαρτίνεθ για την θέση του σέντερ φορ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος φορ της Βαλένθια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες» μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Πέρυσι έπαιξε 19 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ σε 541 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr