Η Αττική μετράει τις πληγές της μετά την καταστροφική φωτιά. Ένα βίντεο από ελικόπτερο αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής, απεικονίζοντας τις εκατοντάδες εκτάσεις γης που μετατράπηκαν σε στάχτη.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του Facebook, Sakis Gabriel, με τη σελίδα Forecast Weather Greece να το αναδημοσιεύει.

Στα πλάνα διακρίνονται τεράστιες εκτάσεις να έχουν μετατραπεί σε στάχτη και το μαύρο να κυριαρχεί εκεί που κάποτε υπήρχαν θύλακες πρασίνου.

Ώρα 9:44 (13 Αυγούστου) μια μέρα μετά τη μεγάλη φωτιά, 3:45 μετά την Ανατολή η φωτιά έχει σβήσει, υπάρχουν μονο 2…

Posted by Sakis Gabriel on Monday, August 12, 2024

Επίσης, στη λεζάντα του βίντεο το Forecast Weather Greece σημείωσε τα εξής:

«Συγκλονιστικό βίντεο σήμερα το πρωί από την πυρκαγιά στην Αττική η οποία έκαψε 100.000 στρέμματα. Υπεράνθρωπες προσπάθειες από εννέα άρια μέσα να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο σήμερα το πρωί.

Βίντεο Σήμερα Ώρα 9:44 (13 Αυγούστου) μια μέρα μετά τη μεγάλη φωτιά

3:45 μετά την Ανατολή η φωτιά έχει σβήσει, υπάρχουν μονο 2 μικρές εστίες, υπό απόλυτου ελέγχου.

Όπως φαίνεται στα βίντεο έχουν σωθεί ολόκληροι οικισμοί και σπίτια που η φωτιά πέρασε από μέσα.

Ήδη επιχειρούν πάνω από 12 εναέρια μέσα. Η αναφορά αυτή έχει γίνει 10 η ώρα το πρωί σήμερα

Ένα μπράβο σε όλους επίγειους, εναέριους die ανθρώπους Εθελοντές και πυροσβέστες που είναι πάντα εκεί για όλους».

Δείτε από ψηλά το μέγεθος της καταστροφής στην Αττική:

❗️Συγκλονιστικό βίντεο σήμερα το πρωί από την πυρκαγιά στην Αττική η οποία έκαψε 100.000 στρέμματα. Υπεράνθρωπες προσπάθειες από εννέα άρια μέσα να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο σήμερα το πρωί❗️Βίντεο Σήμερα Ώρα 9:44 (13 Αυγούστου) μια μέρα μετά τη μεγάλη φωτιά, ❗️3:45 μετά την Ανατολή η φωτιά έχει σβήσει, υπάρχουν μονο 2 μικρές εστίες, υπό απόλυτου ελέγχου.🙏Όπως φαίνεται στα βίντεο έχουν σωθεί ολόκληροι οικισμοί και σπίτια που η φωτιά πέρασε από μέσα.🔥Ήδη επιχειρούν πάνω από 12 εναέρια μέσα. Η αναφορά αυτή έχει γίνει 10 η ώρα το πρωί σήμερα🙏Ένα μπράβο σε όλους επίγειους, εναέριους die ανθρώπους Εθελοντές και πυροσβέστες που είναι πάντα εκεί για όλουςΒίντεο : Sakis Gabriel

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, August 13, 2024