Η οικογένεια του Άρη βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Λάζαρου Λέσιτς, ο οποίος υπήρξε αρχικά βοηθός του Γιάννη Ιωαννίδη και στη συνέχεια προπονητής της ομάδας. Μάλιστα, ο Νίκος Γκάλης τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Λέσιτς έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 85 ετών, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ και ακόμη περισσότερο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε ταυτιστεί. Στα χρόνια του στον Άρη ο Λέσιτς είχε συνεργαστεί, φυσικά, και με τον Γκάλη, ο οποίος του είπε «αντίο», αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Στην πορεία μιας αθλητικής καριέρας υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις που εξελίσσονται σε ανθρώπινους δεσμούς και φιλίες. Η απώλεια του Λάζαρου Λέσιτς είναι μεγάλη για την οικογένεια του μπάσκετ και του Άρη ειδικότερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και χαμόγελο. Καλό ταξίδι Λάζο…».

Στην πορεία μιας αθλητικής καριέρας υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις που εξελίσσονται σε ανθρώπινους δεσμούς και…

Posted by Nick Galis on Tuesday, August 13, 2024