Η αθλητική δίκη της Μάντσεστερ Σίτι που κατηγορείται από την Premier League για 115 οικονομικές παραβιάσεις δεν θα αρχίσει τελικά τον Νοέμβριο, αλλά τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Times».

Είναι μια υπόθεση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά από τη στιγμή που η Premier League αποφάσισε να γίνει πιο αυστηρή σε ό,τι αφορά τις οικονομικές παραβιάσεις, κάτι που διαπίστωσαν πέρυσι οι Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ, που τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών.

Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο και για τη Σίτι, όπως είναι ακόμη και ο… υποβιβασμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ακρόαση θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο αντί για τον Νοέμβριο, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει δέκα εβδομάδες και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του 2025, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει… οπλιστεί με μια μεγάλη ομάδα δικηγόρων, αφού κατηγορείται για 115 οικονομικές παραβιάσεις· πολύ περισσότερες και πιο σοβαρές από αυτές των Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ που είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών την περσινή σεζόν.