Δύο μέρες μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μια 21χρονη εθελόντρια βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Παρίσι. Η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη του συντρόφου της, τον οποίο υποπτεύεται για τη δολοφονία της.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η «Le Parisien», η μητέρα της εθελόντριας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της μετά την τελετή λήξης στο Stade de France, κοντά στο οποίο βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, αφού πρώτα η Αστυνομία είχε δώσει την περιγραφή της σε όσους έκαναν περιπολίες στην περιοχή.

Τελικά, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Παρίσι, με τη «Le Parisien» να τονίζει ότι η πρώτη εξέταση έδειξε αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της και τραύμα στο λαιμό.

Η σορός της, φυσικά, θα εξεταστεί και από τους ιατροδικαστές, αν και η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του συντρόφου της ως υπόπτου, ο οποίος ήταν, επίσης, εθελοντής και είχε σχέση μαζί της την τελευταία διετία.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/8) η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι δέχθηκε μήνυμα από τον σύντροφό της, που έλεγε ότι έκανε κάτι ανόητο. Τελικά, έπειτα από έφοδο στο διαμέρισμα που διέμενε τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ύποπτος ήταν μεθυσμένος και σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και από εκεί, όταν συνέλθει, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.