Η είσοδος του Chris εντυπωσίασε τη Σοφία η οποία χάρηκε το ραντεβού τους. Η Σωτηρία με τον Νίκο και η Γλυκερία με τον Αναστάση νιώθουν όλο και πιο κοντά. Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται και το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανδριάνα και τον Δήμο.

Φτάνοντας στο Pre Gala απόψε οι νέοι ένοικοι του Power of Love βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων μέχρι τη στιγμή που ένα άλλο ζήτημα πέφτει στο τραπέζι…

Ο Δήμος κατηγορεί τη Νίκη πως μαγειρεύει ψηφοφορίες με σκοπό να τον διώξει. Εκείνη νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενώπιον όλων. Ποια κορίτσια τη στηρίζουν και ποιος θα ρίξει λάδι στη φωτιά; Η ψηφοφορία θα κρίνει πολλά…

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Chris Αδάμου που μπήκε στο σπίτι των αγοριών:

Chris Αδάμου

Ηλικία: 33
Πόλη: Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία
Ιδιότητα: Public Relations Manager
Ζώδιο: Λέων

Είναι Κυπριακής καταγωγής αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Σπούδασε προπονητική στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έκανε την πρακτική του στην Άρσεναλ. Συνέχισε τις σπουδές του με δεύτερο πτυχίο στη Νομική στο Πανεπιστήμιο του West London και έλαβε Associate’s Degree από το Harvard. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι.

Let’s talk about love: Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση θα είναι το πρώτο στοιχείο που θα παρατηρήσει σε μία γυναίκα ωστόσο για εκείνον εξίσου σημαντικά είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός. Δεν αντέχει τους τοξικούς χαρακτήρες, τη ζήλεια και τον ναρκισσισμό.

Τη θετική τους ψήφο μπορούν να δίνουν καθημερινά οι τηλεθεατές στο αγαπημένο τους κορίτσι και αγόρι εδώ ενώ έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα γράμματά τους στο [email protected] !