Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν χθες Πέμπτη στον Ρέντη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του να έχουν την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον Ρέντη μέχρι τις 5 Ιουλίου όταν και η ομάδα θα «πετάξει» για το Τιρόλ της Αυστρίας, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα ήδη ο Μαρτίνεθ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ των Πειραιωτών και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτό, αφού ήδη έξι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για την Αυστρία.

Οι Πιερ Κούντε, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ντένις Αλίγιακιτς, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες έχουν ειδοποιηθεί να πάνε στις 6 Ιουλίου στον Ρέντη, όπερ και σημαίνει ότι δεν θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Αντόνιο Κορδόν, από τη μεριά του, ετοιμάζει το μεταγραφικό ντεμαράζ των Πειραιωτών με τις πρώτες μεταγραφές να είναι του στόπερ, του χαφ αλλά και του σέντερ φορ.