Οι πληροφορίες θέλουν τον Λουίς Γκαρσία να φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, η απόκτηση του πρώην άσου των Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα έφερε χαμόγελα στους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού ακόμα μια ποιοτική λύση προστέθηκε στο πράσινο ρόστερ. Όμως, ο κάθε ποδοσφαιριστής δείχνει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο και ο Λουίς Γκαρσία δεν έδειξε απολύτως τίποτα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, άφησε τον Ισπανό εκτός αποστολής για το ματς του κυπέλλου με τα Τρίκαλα και όπως όλα δείχνουν θα εισηγηθεί την απομάκρυνσή του από το Γενάρη κιόλας, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Λουίς Γκαρσία με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του σε 11 παιχνίδια δεν έχει βοηθήσει στην επιθετική συγκομιδή του Παναθηναϊκού. Πάντως, πρόσφερε και μια ασίστ!

Απείλησε ελάχιστα

Ο Ισπανός σε 655 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σουτάρει μόλις τέσσερις φορές μέσα από την περιοχή, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως είχε περισσότερες κεφαλιές (πέντε). Ο πρώην διεθνής άσος απείλησε εκτός περιοχής 13 φορές.

Από τους πρώτους στα λάθη

Ο Λουίς Γκαρσία έκανε κατά μέσο όρο ένα λάθος στα δέκα λεπτά που αγωνιζόταν (σύνολο 64 λάθη), ενώ και αμυντικά, αν και δεν αποκτήθηκε για αυτό, βοήθησε ελάχιστα κάνοντας 13 κλεψίματα.

Δε μαρκάρει

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν μάρκαρε όσο θα έπρεπε και δίκαια κατηγορήθηκε για άμυνα με τα μάτια. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα στατιστικά αφού υπέπεσε σε μόλις εφτά φάουλ. Τουλάχιστον, κατάφερε να κερδίσει και 22 δίνοντας ανάσες και προσπάθειες για επίθεση!

Το μυαλό στον… καθρέφτη

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι συμπαίκτες του, του έκαναν δώρο ένα καθρεφτάκι της Μπάρμπι, αφού τον απασχολεί, όπως φαίνεται πιο πολύ το μαλλί του, από οτιδήποτε άλλο…

Πηγή: gazzetta.gr