Μπορεί να έχει μπει ο Απρίλιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καιρός είναι παντού ανοιξιάτικος και η απόδειξη έρχεται από τη Γαλλία, όπου ο αγώνας Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης, γεγονός που έκανε πολύ δύσκολη την πρόσβαση στο γήπεδο.

Η Μαρσέιγ πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν τις χειρότερες σχέσεις, πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι άγνωστο πότε θα το κάνει. Αν, δηλαδή, η αναμέτρηση με τους «στεφανουά» θα γίνει αύριο Κυριακή (3/4) ή την επόμενη εβδομάδα.

Σίγουρα, πάντως, δεν θα γίνει σήμερα Σάββατο (2/4) όπως ήταν προγραμματισμένο, αφού στη Γαλλία έχουν χιονόπτωση. Και δυνατή χιονόπτωση μάλιστα, με συνέπεια το χιόνι στο γήπεδο να φτάσει τα 25 εκατοστά και τη Λίγκα να αποφασίσει την αναβολή του παιχνιδιού.

«Δεδομένων των δυσκολιών πρόσβασης στο γήπεδο Geoffroy-Guichard, η Λίγκα αποφάσισε, σε συμφωνία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της συνάντησης, να αναβάλει τον αγώνα Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ, που ήταν προγραμματισμένος για αυτό το Σάββατο και να μετατεθεί για αύριο Κυριακή 3 Απριλίου», ανέφερε αρχικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Σεντ Ετιέν, αλλά στη συνέχεια με νεότερη ενημέρωση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο αγώνας να γίνει την επόμενη εβδομάδα.