Στη σύλληψη 31χρονου άντρα που επιχείρησε για δεύτερη φορά να εξαπατήσει την ίδια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο 31χρονος, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, χθες το απόγευμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης και αποπειράθηκε να εξαπατήσει την υπάλληλο του καταστήματος, αποστέλλοντας πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής συναλλαγής, με σκοπό να περιέλθει στην κατοχή του γυναικεία τσάντα αξίας 145 ευρώ.

Παρόμοια τακτική ακολούθησε ο συλληφθείς στο τέλος Μαρτίου 2025, όταν με την ίδια μέθοδο εξαπάτησε την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και απέσπασε ένδυμα αξίας 60 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για απόπειρα απάτης, απάτη, πλαστογραφία, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια, θα οδηγηθεί αρμοδίως.