Μετά την επικράτηση επί της Φενέρ στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague και την επιστροφή στις νίκες, ο Ολυμπιακός γυρίζει διακόπτη θέλοντας όμως να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε ο Μπράιαντ Ντάνστον οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παραδειγματιστούν από την ήττα τους στη Δράμα και με σοβαρότητα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νέα Κηφισιά, την Κυριακή (05/01), στο ΣΕΦ.

«Μέσα σε λίγα 24ωρα καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα ματς. Αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στην ελληνική λίγκα και αυτό θα γίνει μόνο εάν παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Στη Δράμα είδαμε πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς και εάν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπορείς να πάθεις ζημιά. Και την πάθαμε», είπε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε:

«Τώρα γυρίζουμε τον διακόπτη και θέλουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη. Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε υγεία και να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, εκτός για τους «ερυθρόλευκους» θα βρίσκονται οι τραυματίες Μπρεντ Πέτγουεϊ και Έισι Λο, ενώ το πρωί της Κυριακής θα αποφασισθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη. Ντεμπούτο αναμένεται για τον Μάρντι Κόλινς ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στην 12άδα του ματς με την Φενέρ, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: sport-fm.gr