Στην αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας μετά την επιστροφή του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας αναφέρθηκε ο Γιάννης Χρήστου μετά την άνετη επικράτηση του Πανθρακικού επί του Άρη (4-0) μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο αμυντικός των «νεοφώτιστων» τόνισε πως στόχος τους είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ακόμη, χαρακτήρισε την ΑΕΚ και τον Άρη ομάδες με βαριά φανέλα, οι οποίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχουν καλύτερη απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη και τις αλλαγές μετά την επιστροφή του Δερμιτζάκη:
«Ήμασταν τυχεροί. Όταν μπαίνεις σε ένα ντέρμπι και ξεκινάς με γκολ στα 30 δευτερόλεπτα, αυτό σου δίνει φτερά στα πόδια. Στα αγωνιστικά, τα πρόσωπα είναι σχεδόν ίδια, όμως έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Τρία παιχνίδια, κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους του Πανθρακικού:

«Ο σκοπός είναι η παραμονή και είμαστε στο σωστό δρόμο στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Δημήτρης μας βοηθάει όλους, έχε την εμπειρία να το κάνει αυτό».

Για την επόμενη αναμέτρηση:
«Θα κατέβουμε στην Κρήτη με σκοπό να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Θέλουμε να μην δεχτούμε γκολ και να κάνουμε ότι καλύτερο μπροστά. Σκοπός μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα».

Για την ΑΕΚ και τον Άρη:
«Αυτές οι δύο ομάδες έχουν βαριά φανέλα και ταυτόχρονα την υποστήριξη του κόσμου. Θα βρουν τα πατήματα τους και θα έχουν καλύτερη συνέχεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια ο Άρης δεν το έδειξε αυτό κόντρα σε εμάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Ουσιαστικά, συμβαδίζουν οι στόχοι μου με αυτούς της ομάδας. Αρχικά θέλω να έχω υγεία και μετά ότι καλύτερο. Είμαι μια χαρά εδώ με τον κόσμο τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση. Ο κόσμος είναι εδώ και μας υποστηρίζει».

Πηγή: sport-fm.gr