Το Eurosport βρέθηκε την Τετάρτη (10/10) στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με αφορμή το αφιέρωμα που ετοιμάζει για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης μίλησαν στην κάμερα του εκ των κορυφαίων αθλητικών δικτύων στον κόσμο.

«Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είχε μέχρι πέρυσι 15 χρόνια να το καταφέρει και πρέπει να τα καταφέρουμε ξανά» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» ο οποίος συνέχισε: «Στη συνέχεια στρεφόμαστε στην Ευρωλίγκα όπου τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, διότι όλοι θα έχουν κίνητρο για να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης. Αρχικά θέλουμε να περάσουμε στο «Top 16» και από εκεί και πέρα βήμα βήμα».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος ανέφερε:

«Όλοι πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη πέρυσι και να κρατήσουμε μόνο τον τόπο που φτάσαμε εκεί. Σίγουρα ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός που οι φίλαθλοί μας θα θυμούνται για πολλά χρόνια αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά, γιατί μπροστά μας έχουμε μια πολύ δύσκολη σεζόν στην Ευρωλίγκα».

Τέλος ο αρχηγός των Πειραιωτών Βασίλης Σπανούλης σημείωσε:

«Είναι διαφορετικές οι συνθήκες φέτος γιατί ξεκινάμε ως φαβορί. Στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, όλοι θεωρούσαν επιτυχία το να περάσουμε απλά στο «Top 16», οπότε αυτό μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την επιτυχία μας. Πετύχαμε μεγάλη βελτίωση και πρόοδο μέσα στην χρονιά».

Πηγή: Sport-fm.gr