Ενσωματώνοντας μια ρετρό συσκευή στη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορεί να προσδώσετε μοναδικό χαρακτήρα και γοητεία στον χώρο σας. Όταν λέμε ρετρό, δεν εννοούμε αποκλειστικά συσκευές που μετρούν πολλά χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής τους, αλλά και σύγχρονα κατασκευασμένες, που, ωστόσο, έχουν τον σχεδιασμό παλαιότερων εποχών.

Καθώς η ζήτηση για τέτοιου είδους συσκευές είναι μεγάλη και οι λειτουργικές είναι λίγες, οι εταιρείες προχώρησαν στην κατασκευή αντιγράφων, που μοιάζουν με τις παλιές και δουλεύουν κανονικά. Ενσωματώνοντας μια ρετρό συσκευή στη διακόσμησή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο γοητεία, νοσταλγία και μοναδικότητα.

Tηλέφωνo κλασικό περιστροφικό dial home office 119 €

Οι ρετρό συσκευές προσφέρουν μια αίσθηση νοσταλγίας και μπορεί να σας θυμίζουν ευχάριστες στιγμές από το παρελθόν. Προσθέτουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στον χώρο σας, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό παλιού και νέου. Μπορούν να δέσουν αρμονικά με άλλες ρετρό διακοσμητικές επιλογές, δημιουργώντας μια συνεκτική και καλαίσθητη εμφάνιση. Ενσωματώνοντας μια ρετρό συσκευή, μπορείτε να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ και την αγάπη σας για την ιστορία και την παράδοση.

Επιτραπέζιο Ραδιόφωνο Madison Freesound VR40 Retro Επαναφορτιζόμενο Bluetooth Ροζ €37.50

Χρησιμοποιήστε ρετρό συσκευές ως αντιθέσεις σε έναν μοντέρνο χώρο για μια δυναμική αισθητική.
Αντί να υπερφορτώσετε τον χώρο με πολλά ρετρό αντικείμενα, επιλέξτε ένα κεντρικό κομμάτι, που θα τραβάει την προσοχή. Τέλος, εάν έχετε μια παλιά συσκευή που δεν λειτουργεί σωστά, εξετάστε το ενδεχόμενο να την αναπαλαιώσετε ή να τη μετατρέψετε σε διακοσμητικό αντικείμενο.

Πικάπ Crosley Cruiser Plus CR8005F-FL4 2-way Bluetooth Με Ενσωματωμένα Ηχεία – Floral 129.99 € 



Παραδείγματα Ρετρό Συσκευών:

Ραδιόφωνα: Παλαιά ραδιόφωνα με ξύλινο φινίρισμα και κλασικό σχεδιασμό.
Πικάπ: Αναλογικά πικάπ που προσθέτουν έναν vintage ήχο στη μουσική σας συλλογή.
Τηλέφωνα: Ρετρό τηλέφωνα με περιστρεφόμενα καντράν που θυμίζουν άλλες εποχές.
Ψυγεία: Ρετρό ψυγεία με καμπυλωτές γραμμές και ζωντανά χρώματα που προσδίδουν στιλ στην κουζίνα σας.
Λάμπες: Ρετρό λάμπες και φωτιστικά με μοναδικά σχέδια και ζεστό φωτισμό.

SMEG Ψυγείο 50’s Style 1.230 €