Η προσπάθεια του Ρομπέρτο Μαντσίνι να συμμορφώσει τον Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζεται. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζοντας πως ο τρόπος ζωής του νεαρού συμπατριώτη του δεν αλλάζει εύκολα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν ειδικό, που μέσω του υπνωτισμού θα προσπαθήσει να «γιατρέψει» τον Μπαλοτέλι από την «ασθένεια» του τσιγάρου.

Οι αθλητικές ικανότητές του δεν αμφισβητούνται, αφού θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το πρόβλημά του ήταν και παραμένει η άστατη ζωή του, που συχνά τον οδηγεί σε ακρότητες και σε καμία περίπτωση δε συνάδει με την αθλητική του ιδιότητα. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, που συνεχίζει να προκαλεί «πονοκεφάλους» στον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Τελευταίο πρόβλημα του Μπαλοτέλι αποτελεί η σχέση του με το τσιγάρο. Ο νεαρός άσος συχνά εμφανίζεται να καπνίζει, κάτι που δεν αρέσει στον Μαντσίνι. Η ιδέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, που θα βοηθούσε τον «Σούπερ Μάριο» να κόψει το κάπνισμα, εγκαταλείφθηκε αμέσως. Μοναδική λύση, σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς, είναι η πρόσληψη υπνωτιστή!

Μετά από έρευνα που έκανε ο Μαντσίνι διαπίστωσε πως ο υπνωτισμός είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται κατά των καταχρήσεων. Αφού, λοιπόν, ο ίδιος ο Μπαλοτέλι δεν φέρεται διατεθειμένος να κόψει το κάπνισμα οικιοθελώς, ο υπνωτιστής θα προσπαθήσει να το κάνει με το δικό του τρόπο.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του ποδοσφαιριστή και αν θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να υπνωτιστεί, καθώς και ποια θα είναι τα αποτελέσματα, σε ένα άτομο… ιδιαίτερο.

Πηγή: sport-fm.gr