Ο Νταμιάν Πλεσίς υπέγραψε για τρία χρόνια, αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και έστειλε το… μήνυμα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαι εδώ για να γίνω βασικός σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Στην Λίβερπουλ αν και άπαντες έσταζαν… μέλι για την αξία του δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής, έχοντας να αντιμετωπίσει παικταράδες παγκόσμιου επιπέδου, όπως ο Μασκεράνο και ο Τζέραρντ. Οι «κόκκινοι» μετά τις αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ έπρεπε να μειώσουν αισθητά το ρόστερ τους και ο Νταμιάν Πλεσίς δεν είχε θέση στα πλάνα του Ρόι Χόγκσον.

Πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς το απόγευμα της Τρίτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αύριο θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος μιλώντας στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι έρχεται για να κάνει ότι δεν μπορούσε στην ομάδα του Μέρσεισαιντ. Να γίνει βασικός. «Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ξέρω τις απαιτήσεις και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός αλλά έρχομαι για να γίνω βασικός. Θα με δείτε σύντομα» είπε μεταξύ άλλων ο Πλεσίς που προσθέτει ακόμη ένα «όπλο» στην φαρέτρα του Νίκου Νιόπλια.

Πηγή: gazzetta.gr