Μπορεί να θέλει μεγάλο ταλέντο για να τραβήξετε την τέλεια γραμμή eyeliner αλλά το αποτέλεσμα αξίζει πάντα τον κόπο καθώς το cat eye βλέμμα που προσφέρει είναι ανεπανάληπτα θηλυκό. Το ότι χρησιμοποιείτε μαύρο eyeliner το γνωρίζουμε, θα τολμούσατε ωστόσο να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο χρώμα τουλάχιστον αυτή την εποχή που μπορείτε ευκολότερα να παίξετε με τις αποχρώσεις;

Ένα από τα μεγαλύτερα make up trends των τελευταίων χρόνων που έχει γίνει viral στο TikTok είναι το graphic eyeliner καθώς εμφανίστηκε και ως τάση σε ντεφιλέ μεγάλων οίκων μόδας ενώ το υιοθέτησαν και a listers όπως η Gigi Hadid και η Ariana Grande. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι πως περιλαμβάνει αφηρημένα ή γεωμετρικά σχέδια τα οποία γίνονται στην ευρύτερη περιοχή των ματιών.

Η celebrity make up artist Ash K Holm, δημιούργησε στο πρόσωπο της Ariana Grande ένα κα-τα-πλη-κτι-κό graphic eye look, χρησιμοποιώντας ανοιχτό μωβ χρώμα eyeliner που είναι άκρως καλοκαιρινό. To υπόλοιπο look είναι ήσυχο, καθώς η ένταση έχει επικεντρωθεί στα μάτια με το eyeliner και τις βλεφαρίδες. Τα χείλη έχουν μια shimmery nude απόχρωση ενώ ολοκληρώνει με διακριτικό ρουζ. Σε περίπτωση που αναζητούσατε μια έμπνευση για να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση, τόσο το χρώμα όσο και το σχέδιο πάνω στην τραγουδίστρια θεωρούμε πως είναι ιδανική πρόταση: