Η Σιμόν Μπάιλς, η πιο πολυβραβευμένη αθλήτρια στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν φαίνεται να πτοείται από όσα δήλωσε η βιολογική της μητέρα στην Daily Mail, ούτε από τις αντιδράσεις που προκαλεί το ακριβό lifestyle της.

Δημοσίευμα της Daily Mail έριξε τα βέλη του στη Σιμόν Μπάιλς σημειώνοντας: «Η Σιμόν Μπάιλς επιδεικνύει τα Birkins, το Range Rover και την έπαυλή της στο Τέξας – αλλά η Ολυμπιακή γυμνάστρια των 25 εκατομμυρίων δολαρίων δεν έχει δώσει καμία βοήθεια στην άφραγκη βιολογική της μητέρα που εργάζεται ως ταμίας για να τα βγάλει πέρα».

Η απάντηση της Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα βίντεο στο TikTok, όπου έπινε ένα κοκτέιλ και χόρευε με μια φίλη της, φορώντας ένα Prada καπέλο.

@simonebilesowens

💁🏾‍♀️💁🏻‍♀️notchuuuuuu @alxk____

♬ Sideways Freekaleek – JAYBeatz

H 52χρονη μητέρα της Σιμόν Μπάιλς, Σάσον, δήλωσε σε συνέντευξή της στην Daily Mail ότι ζει με την ελπίδα ότι μια ημέρα η κόρη της θα την πάρει τηλέφωνο και θα δεχτεί να τη συγχωρέσει, καθώς ο εθισμός της στα ναρκωτικά την οδήγησε να την εγκαταλείψει σε ηλικία 6 ετών.

Ο πατέρας της Σάνον, Ρόναλντ, βλέποντας ότι η κόρη του δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αποφάσισε να τα απομακρύνει από δίπλα της, ανάμεσά τους την 6χρονη τότε Σιμόν Μπάιλς. Τα παιδιά δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ η 52χρονη άρχισε να γεμίζει με χρέη και να αντιμετωπίζει δικαστικά ζητήματα.