Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 39ο πρωτάθλημά του. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της φιέστας έχουν αρχίσει και το γήπεδο Καραϊσκάκη έχει αρχίσει να κατακλύζεται από ερυθρόλευκους φιλάθλους.

H γιορτή ξεκίνησε με το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων. Το ματς έληξε 3-2 με τους «Άσπρους» να υπερισχύουν των «Κόκκινων». Την παράσταση έκλεψαν οι βετεράνοι Σίνισα Γκόγκιτς και Στέλιος Γιαννακόπουλος, που αγωνίστηκαν με τους «Κόκκινους» και τους «Άσπρους» αντίστοιχα και σημείωσαν από 2 γκολ ο καθένας. Το τρίτο τέρμα για τους «Άσπρους» πέτυχε ο Τσιαντάκης.

Η φιέστα θα συνεχιστεί με το φιλικό της ομάδας του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και θ’ ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου.

Η σέντρα του φιλικού θα γίνει στις 19:30, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα τιμηθεί ο γάλλος, πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, για την προσφορά του στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Η έναρξη του φιλικού πλησιάζει και ανακοινώνονται οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Μιραλάς, Παπαδόπουλος, Μόνχε, Ορμπάιθ και Ντιόγκο.

Στον πάγκο: Κάρολ, Μέγιερι, Παπάζογλου, Φέισα, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μακούν, Ποτουρίδης και Αμπντούν.


Ερυθρός Αστέρας:
Μπαϊκοβιτς, Τόσιτς, Πασέκο, Μιλιβόγιεβιτς, Μιλούνοβιτς, Μέντες, Πέροβιτς, Μίριτς, Βέσοβιτς, Μιχαΐλοβιτς και Πέκτοβιτς.

Στον πάγκο: Βέσιτς, Σρ. Μιχαΐλοβιτς, Κρνέτα, Μαξίμοβιτς, Οζέγκοβιτς, Ντζουρίτσκοβιτς, Στοΐκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Ασαμόα.


Απόλυτη η κυριαρχία των ερυθρόλευκων στο 1ο ημίχρονο.

Ο Ντιόγκο έκανε στο 19′ λεπτό με προβολή το 1-0 για τον Ολυμπιακό και ο Ιμπαγάσα στο 28′ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Ημίχρονο στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει ο Κριστιάν Καρεμπέ και όλο το γήπεδο Καραϊσκάκη αποθεώνει τον βετεράνο άσο του Ολυμπιακού με το σύνθημα: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Καρεμπέ, Καρεμπέ» να ακούγεται από τους φιλάθλους.

Μετά τον γάλλο άσο, έρχεται η σειρά και του προέδρου του Ολυμπιακού να πάρει το δικό του βραβείο από τα χέρια του προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πεσμένος ο ρυθμός του παιχνιδιού στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Σε 2-1 μείωσε ο Ερυθρός Αστέρας με σουτ του Οζέγκοβιτς στη γωνία του Κάρολ.

Έναρξη της απονομής

Οι προβολείς χαμηλώνουν και από τα μάτριξ του Καραϊσκάκη προβάλλονται τα φετινά γκολ του Ολυμπιακού!

Το σύνθημα: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» δονεί τις εξέδρες. Οι παίκτες συγκεντρώνονται στη σέντρα και αρχίζουν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ξεκινάει το καθιερωμένο χορευτικό, αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Ολόκληρο το γήπεδο τραγουδάει τη «Ρόζα».