Με πράσινα παπούτσια, πράσινη μπλούζα και το χαμόγελο να μην φεύγει ούτε στο κρεβάτι του πόνου, ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη σε σέρβικη εφημερίδα εξηγώντας πώς την έπαθε με τον τραυματισμό του αλλά και μιλώντας για τη φιλία του με τον Ντούντα και τον τελικό που θέλει στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό πέρασε σε νέα διάσταση με τον ερχομό του Ίβκοβιτς. Για τους κουμπάρους, ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, αφού έχουν βρεθεί αντίπαλοι πολλές φορές. Ακόμη και στην Ελλάδα, όταν ήταν προπονητής της ΑΕΚ.

«Η σχέση μας είναι ξεκάθαρη. Έχω πει πολλές φορές τι σημαίνει για μένα ο “Ντούντα” ως προπονητής κι ως άνθρωπος. Τίποτα και κανείς και δεν μπορεί να το αλλάξει. Δεν είναι κάτι καινούριο ότι θα είμαστε αντίπαλοι. Αυτό που αλλάζει στη σχέση μας είναι πως οι ομάδες μας έχουν μία αντιπαλότητα. Αλλά όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είχαν τον απόλυτο σεβασμό μου, πόσo μάλλον τώρα ο Ντούντα. Από την άλλη, είμαστε γνωστοί σε όλους για τον χαρακτήρα μας και το ταμπεραμέντο μας. Κι οι δυο μας θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Μετά από αυτό θα σεβόμαστε και πάλι ο ένας τον άλλον, όπως πάντα», δηλώνει χαρακτηριστικά Σέρβος προπονητής του ΠΑΟ.

Όσο για τον τραυματισμό του στο γόνατο, ο Ομπράντοβιτς λέει χαρακτηριστικά, «Ενώ ήμουν στη Βαρκελώνη, έπαιζα ποδόσφαιρο με τον υιό μου και σε ένα σημείο μπλέχτηκαν τα πόδια μου και το γόνατο έφυγε από τη θέση του. Ως παίκτης έχω χτυπήσει αγκώνες και δάχτυλα, αλλά ποτέ δεν είχα χτυπήσει όπως τώρα, ούτε έχω δει ποτέ κανέναν να χτυπάει έτσι στην προπόνηση. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Κάπως έτσι οι διακοπές μου μειώθηκαν με τη θεραπεία και περνάω το χρόνο μου εδώ στο Βελιγράδι. Αλλά είμαι ευτυχής, αφού αγαπώ αυτή την πόλη. Δεν με νοιάζει ο πόνος, αλλά είναι ταλαιπωρία».

πηγή: gazzetta.gr