Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των Πειραιωτών κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

Οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να μην δώσουν εισητήρια στους φιλοξενούμενους. Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/8) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η σύσκεψη των Μέτρων Τάξης για την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League 2010-2011, μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού. Από πλευράς της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος.

Τους φιλοξενουμένους του αγώνα εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Τσιρώνης, ενώ, βεβαίως, παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των συναρμόδιων φορέων. Ανακοινώθηκε και επισήμως η απόφαση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για την μη χορήγηση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό και αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστή η κερκίδα του «πετάλου» των φιλοξενουμένων.

Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι, που θα βρεθούν στο Καυτανζόγλειο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, θα πρέπει να βρεθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα στις θύρες του σταδίου, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και η καθυστερημένη είσοδος στις κερκίδες, καθώς αναμένεται να ισχύσει η νέα διαδικασία εισόδου, που προβλέπει το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου».