Το ΣΕΦ είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας φόργουορντ, με τον Έισι Λο να χαρακτηρίζει μονόδρομο τη νίκη.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ιδιαίτερα στο γήπεδό μας παίζουμε καλύτερα, είμαστε πιο σοβαροί. Ασχέτως αν η Εφές είναι φαβορί για το Final 4, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Σίγουρα η low post άμυνα είναι σημαντική. Έχουν παίκτες, όπως ο Μπατίστα, που είναι δυνατοί κάτω από το καλάθι. Αυτό που λέει ο κόουτς, για τον έλεγχο του ρυθμού είναι σημαντικό. Πρέπει να έχουμε τον ρυθμό, όπως με την Γαλατά που κάναμε επαναφορά στο παιχνίδι από το -14. Πρέπει να παίξουμε με την έδρα μας. Να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό. Να το πω αντικειμενικά, ζηλεύω την ατμόσφαιρα που θα μπορούσαμε να είχαμε εδώ. Αν εξαιρέσουμε τη Μακάμπι, ζηλεύω την παλιότερη ατμόσφαιρα. Με γεμάτο ΣΕΦ νομίζω πως έχουμε την καλύτερη έδρα στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Έισι Λο είπε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, ένα μεγάλο ματς, είμαστε στο 0-2 και θέλουμε να προκριθούμε στα play off, γι’ αυτό και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα εντός έδρας ματς μπροστά στο κοινό μας, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα, έχει εξαιρετικούς σουτέρ, καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο. Είναι μια πρόκληση και πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού από την αρχή, να τους βγάλουμε από τα συστήματά τους και από το ρυθμό τους. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Μαθαίνω ακόμα, θέλω να βοηθήσω όπως και στην Παρτιζάν. Θα προσαρμοστώ, είναι θέμα χρόνου».