Τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει «φως» από τους επίδοξους σωτήρες που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου καλείται να αφήσει πίσω της τα οικονομικά προβλήματα και τις οφειλές πολλών μηνών και να κάνει το καθήκον της υποδεχόμενη απόψε (19:30, Novasports 1) τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική.

Το παιχνίδι μπορεί να μοιάζει θεωρητικά εύκολο, αλλά η απραξία των εορτών σε συνδυασμό με τις απουσίες που υπάρχουν, αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αραμπατζή, Μανωλά, Καράμπελα και Λυμπερόπουλο, στον ανέτοιμο Βάργκας και τους τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου. Διαθέσιμοι είναι οι Λεονάρντο και Δέλλας, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα και δεν θα χρησιμοποιηθούν παρά μόνο αν παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, η «Ένωση» θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τους Κωνσταντόπουλο (γκολκίπερ), Αργυρίου (δεξί μπακ), Γεωργέα (αριστερό μπακ), Κοντοέ, Κάλα (στόπερ), Μάκο, Ρίκκα (αμυντικά χαφ), Κάρλος (επιτελικός μέσος), Κλωναρίδης (αριστερός μεσοεπιθετικός), Σιαλμάς (δεξιός μεσοεπιθετικός) και Μπέλεκ (σέντερ φορ). Την 20μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Μοσχονάς, Καφές, Τσίτας, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπουγαΐδης και Φούντας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ευελπιστεί σε παρουσία περισσοτέρων από 10.000 φιλάθλων απόψε, παρά το εργάσιμο της ημέρας και την απουσία ακόμη αρκετού κόσμου από το Λεκανοπέδιο. Πάντως η διοίκηση πέρασε… περιπέτεια μέχρι να σφραγιστούν τα εισιτήρια από την εφορία, αφού δεν υπήρχαν τα χρήματα για να δοθούν ως εγγύηση. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε (μέχρι να… ξαναπροκύψει αν δεν βρεθούν χρήματα), αλλά τα εισιτήρια δεν τέθηκαν σε προπώληση και θα είναι απευθείας σήμερα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr